سفارش تبلیغ
صبا ویژن
توانگرى در غربت چون در وطن ماندن است و درویشى در وطن ، در غربت به سر بردن . [نهج البلاغه]

معاونت پرورشی وتربیت بدنی ناحیه 4مشهد

کتابهای درسی دوره‌ها و پایه‌های تحصیلی

ابتدایی، راهنمایی، متوسطه و پیش دانشگاهی به صورت فرمت فایل‌های رایانه‌ای پی دی اف ((PDF روی پایگاه اینترنتی به نشانی

WWW.chap.sch.ir

در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است

 




سیدمهدی سبزیان ::: چهارشنبه 86/6/28::: ساعت 6:16 عصر

قابل توجه همکاران فرهنگی ناحیه 4مشهد

شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان شماره 8 ناحیه 4مشهد

از همکاران واجدین شرایط فاقد مسکن عضوگیری می نماید

همکاران محترم جهت دریافت وتکمیل فرم های

به دفتر آموزشگاه محل خدمت خود مراجعه نمایند

ضمنا مهلت ثبت نام تاتاریخ 5/7/86  می باشد

کارشناسی تعاون ناحیه4

 




سیدمهدی سبزیان ::: چهارشنبه 86/6/28::: ساعت 6:12 عصر

همایش 300نفر از مدیران مدارس ناحیه

4در آستانه آغاز سال تحصیلی 87-86

 

با حضور ریاست سازمان آموزش وپرورش خراسان رضوی جناب حاج آقای افسری همایش 300 نفر از مدیران مدارس ناحیه 4  در محل سالن شهید حاتمی برگزار گردید آقای افسری در این همایش برمشارکت جویی از نظر فکری با دانش آموزان،معلمان واولیای و رعایت اصل صرفه جویی  وی گفت تلاش در جهت نهادینه ساختن باورهای اعتقادی  دانش آموزان وجلو گیری از وشخو ،خیر افت تحصیلی  رامورد تاکید قراردادایشان در ادادمه گفتند :تحول یک حرکت ریشه است  باید از فلسفه اموزش وپرورش شروع کرد  وبرون دار آموزش وپرورش افرادی از نظر اخلاقی ،انسانی ،شجاع ،خیرخواه،خوشبین  ،امید وار،بلند همت ،مثبت در قضاوت ها وسایر خصوصیات  اخلاقی برای یک انسان مطلوب باشد

در ابتدای این مراسم ریاست آموزش وپرورش ناحیه 4مشهد سید علی مدنی  با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید که مصادف با ایا م ماه مبار ک رمضان می باشد وتوجه به اصل خودشناسی که مقدمه خداشناسی است  وبیان توصیه ها ی حضرت علی (ع) به مالک اشتر و تاکید براهمیت و بکارگیری  اصل خلاقیت  وجلوگیری از افت تحصیلی اصل مدرسه  هوشمند (آی تی) اصل  عدالت اجتماعی اصل مشارکت  کارکنان و اصل تفکر حل مساله مبنای مدرسه محوری است را به مدیر ان مدارس یادآور شدند واز حمایت های جدی از معاونت پرورشی  و احیای جریان پرورشی را در سال تحصیلی 87-86را آموزش وپرورش ناحیه 4 مشهد خواهد

 

 




سیدمهدی سبزیان ::: سه شنبه 86/6/27::: ساعت 12:45 عصر

قابل توجه همکاران محترم پیشکسوت ناحیه 4


به اطلاع همکاران محترم پیشکسوت عزیز می رساند


 فیش های حقوقی از مرداد86 برروی سایت اینترنت


 


 



Htpp://jame.khedu.ir


 


 


مراجعه نموده وپس از انتخاب منطقه وماه مورد نظر


 (ازمرداد86به بعد )و وارد نمودن شماره پرسنلی و شماره حساب فیش مورد


نظر رارویت ویا (درصورت داشتن چاپگر )چاپ نمایند


 


 


قابل توجه همکاران محترم ناحیه 4


به اطلاع همکاران محترم عزیز می رساند


 فیش های حقوقی از مرداد86 برروی سایت اینترنت


 



Htpp://nahie4.khedu.ir


مراجعه نمایند


ضمناکلمه عبور(رمز)فیشهای حقوقی شماره مستخدم


 همکاران میباشد که برروی گوشه چپ احکام کارگزینی درج شده است


کارشناسی فناوری و اطلاعات و ارتباطات ناحیه 4


 





سیدمهدی سبزیان ::: شنبه 86/6/24::: ساعت 1:7 عصر

در آستانه بازگشایی مدارس در سال

 

 تحصیلی جدید87-86

همایش مدیران مدارس

 ناحیه 4 مشهد

دوشنبه26/6/1386

سالن شهید حاتمی ناحیه 4




سیدمهدی سبزیان ::: سه شنبه 86/6/13::: ساعت 7:53 صبح

 


فرخنده میلاد کعبه زادحماسه ومهرورزی ،مولود کعبه ،مولی موحدین


حضرت علی بن ابیطالب (ع)


برپیروانش گرامی باد



 


علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را    
که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را    


    دل اگر خدا شناسی همه در رخ علی بین
       به علــی شناختم من به خدا قســم خدا را
 


علی علیه السلام  و زیبائیها:


زیباترین ولادت: تنها کسی که در داخل خانه خدا بدنیا آمد، اوست.


زیباترین نام: بنا بر روایات متعدد، نام علی مشتق از نام خداست.


زیباترین معلم: علی تربیت شده دست پیامبر (ص) بود.


زیباترین سخنان: به تعبیر بسیاری از بزرگان، نهج البلاغه برادر قرآن کریم است.


 


تولد در خانه خدا


مکه در یکی از ماه های حرام، ماه رجب، پذیرای مقدم زیارت کنندگان خانه خدا بود. زائران با آداب و مناسک خود به گرد خانه خدا طواف می کردند، گاه پروردگارشان را می خواندند و گاه بت ها را. و آن روز نیز که روز جمعه سیزدهم ماه رجب بود در اطراف خانه کعبه ازدحام عجیبی برپا بود. در این جمع تنها یک زن بود که به جای عبادت بت، خدا را عبادت می کرد، شرک و کفر بر روحش سایه نینداخته بود. او دین حنیف داشت، همان دین جدش ابراهیم خلیل الرحمن، و او نیز در اطراف خانه خدا طواف می کرد، و از خدا می خواست تا وضع حملش را آسان کند.


او فاطمه دختر اسد بن هاشم بود و فرزندی را به بار داشت. و تقدیر چنین بود که این فرزند تولدی مبارک و استثنایی داشته باشد... تولد در خانه خدا...


فاطمه با خدا راز و نیاز می کرد. ناگهان در خود احساس دردی شدید کرد، دردی که فاطمه آن را به خوبی می شناخت، آخر این پنجمین حمل او بود، او قبلاً چهار بار دیگر این درد را در خود احساس کرده بود. فاطمه مضطرب و پریشان شد، او در میان جمعیت غوطه می خورد و طواف می کرد، پس از این احساس از طواف باز ایستاد ولی موج جمعیت او را به این سو و آن سو می کشاند. و درد هر لحظه شدیدتر و شدیدتر می شد.


چه می دانست که خدا چه سرنوشت افتخار آمیزی برای او و نوزادش رقم زده است.


فاطمه به دنبال پناهگاهی می گشت، مأمنی که او را از چشم مردم پنهان کند، و سرانجام آغوش گشوده کعبه را در برابر خود دید. فاطمه قدم به درون خانه کعبه گذارد. و این تقدیر الهی بود که مرد خدا در خانه خدا قدم به صحنه حیات پر افتخار خود بگذارد.


نامش را علی نهادند؛ و با علی، موجودی دیگر نیز موجودیت گرفت، موجودی عزیز، گرانبها و بس کمیاب. همان چیزی که باید راز سعادت جامعه ها را در آن جست، و در آن هنگام جوامع سخت از آن نهی شده بودند، جهان، "عدل" را نه می فهمید و نه می شناخت. میلاد علی با تولدی دیگر همراه بود؛ تولد عدل...


 


نسب علی (ع)


نسبت که به معنای اصل و نژاد است. از عوامل مؤثر در ساختار وجودی انسان و تشکیل دهنده شخصیت اوست. طبق گفته قرآن و روایات و ائمه معصومین و نیز علم روانشناسی، فرد بسیاری از صفات و روحیات خود را از طریق وراثت به ارث می برد. حضرت علی (ع) به داشتن این ویژگی ممتاز بوده که اجداد طاهرش همگی از نظر فضلیت و بزرگواری معروف و مشهور بودند. پدر و مادر حضرت علی (ع) هر دو از خاندان هاشم بودند و این خانواده، در فضایل اخلاقی و صفات والای انسانی، در میان عرب و قریش، زبان زد همگان بود و شجاعت و تیزهوشی و زیرکی، از امتیازات آنها به شمار می رفت و همه این فضایل، در حد اعلای خود به علی بن ابیطالب به ارث رسید.


پدر علی (ع)


یکی از شخصیت های نقش آفرین صدر اسلام، حضرت ابوطالب پدر حضرت علی (ع) و عموی بزرگوار پیامبر خدا (ص) است. او یکی از ده فرزند عبدالمطلب و خود از بزرگان مکه و رئیس قبیله بنی هاشم، و سراسر وجودش، سرشار از بخشش، مهربانی و فداکاری در راه آیین توحیدی بود. ابوطالب بعد از وفات عبدالمطلب، سرپرستی پیامبر اکرم (ع) را به عهده گرفت و بعد از اینکه پیامبر به مقام رسالت رسید، در راه هدف مقدس ایشان که همان گسترش آیین یکتا پرستی بود، با تمام وجود جانبازی و فداکاری کرد تا آنجا که گفت: «تا جان دارم، از محمد دفاع می کنم.» او سرانجام در سال دهم بعثت در سال 64 سالگی دیده از جهان فروبست. حضرت علی (ع) مراحل آغازین کودکی را در دامان تربیت چنین پدری بزرگوار رشد یافت.


مادر علی (ع)


مادر گرامی حضرت علی (ع) فاطمه دختر اسد از فرزندان هاشم است. وی از نخستین زنانی بود که به پیامبر ایمان آورد و در دوران کودکی پیامبر، مدتی سرپرستی او را به عهده داشت. از این رو، پیامبر اکرم ضمن تکریم وی، با تعبیر مادر از او یاد می کرد و حتی هنگام رحلت فاطمه بنت اسد، پیامبر اکرم بسیار متأثر شده و پیراهن خود را بر او پوشانده و بر او نماز خواند و فرمود: «خداوند است که زنده می کند و می میراند. ای خدا، به حق من و همه انبیای پیش از من، مادرم فاطه بنت اسد را ببخشای و دلیل و برهانش را بر او تلقین کن و جایگاهش را وسعت بده، همانا که تو را ارحم الراحمین هستی».


 کنیه علی (ع)


در فرهنگ عرب، کنیه اسمی غیر از نام اصلی شخص است، که برای مردان با کلمه اَب و اِبن، و برای زنان با اُم و بنت می آید و غالباً برای تعظیم و تکریم شخص به کار می رود. حضرت علی (ع) هم کنیه­های مختلفی داشت: از جمله:


ابو تراب که کنایه از هم نشینی آن حضرت با خاک و سجده های طولانی ایشان داشت. در سال دوم هجری، علی (ع) روزی زمین خوابیده و مقداری گرد و غبار بر لباسش نشسته بود. در این هنگام پیامبر اسلام بر بالین ایشان آمد و با خطاب «یا ابوتراب» آن حضرت را بیدار کرد. از آن زمان آن حضرت به این کنیه مشهور شدند. ابوریحانتین: این کنیه را هم پیامبر برای ایشان قرار داد و به معنای پدر دو ریحانه بهشت، امام حسن (ع) و امام حسین (ع) است.


القاب علی (ع)


در فرهنگ اعراب، لقب اسمی غیر از اسم اصل شخص و نامی است که کسی به آن شهرت می یابد. لقب بر مدح یا ذَمّ شخص اشاره دارد. القاب حضرت علی (ع) فراوان است و همگی دلالت بر مدح حضرت علی (ع) می کنند؛ از جمله:


یعسوب الدین و یعسوب المؤمنین: ابن ابی الحدید که از بزرگان اهل سنت است، در این باره می گوید: این دو لقب را پیامبر اکرم (ص) در دو نوبت به علی بخشید. یک بار به او لقب یعسوب الدین را داد؛ یعنی مالک و رئیس و حاکم دین، و در نوبت دیگر فرمود: یعسوبُ المؤمنین؛ یعنی آقا و رئیس مؤمنان.


مرتضی لقب دیگر حضرت علی (ع) به این معناست که رفتار و کردار آن حضرت، مورد پسند خدا و رسول خداست. از دیگر لقب های آن حضرت، می توان به اسدالله (شیرخدا)، حیدر (شیر بیشه ایمان) و  کاشِفُ الکَرب (برطرف کننده غم) اشاره کرد.


نهج البلاغه علی (ع)


یکی از گنجینه های جاوید و درخشان علم علوی که از روح بلند پیشوای پرهیزکاران حضرت امیر مؤمنان (ع) سرچشمه گرفته است، کتاب گرانسنگ "نهج البلاغــه" است. نهج البلاغــه برگزیده ای از خطبه ها نامه ها و سخنان کوتاه و حکمت آمیز علـی (ع) و قطره ای از اقیانوس بیکران معارف الهــی است. مجموعه ای نفیس از سخنان زیبای امیر کلام حضرت علی (ع) که گذشت روزگار نمی تواند غبار کهنگی بر آن بنشاند. ستاره ای درخشان در آسمان علم و معرفت و هنر و ادب که تا همیشه بر تارک علوم اسلامی خواهد درخشید. تأمل و تعمق در محتوای نهج البلاغــه می تواند ما را با گوشه هایی از مکتب مولای دنیا و دنیا پرستی حماسه حکومت عدالت دعا و مناجات مؤمنان در بخشهای الهیات، شجاعت، تهذیب اخلاق، سلوک و عبادت و... آشنا سازد. توجه به این کتاب شریف یکی از نیازهای نسل امروز جامعه اسلامی است.


 


و علی (ع) می آید ...


ساقه های نیلوفری از پایه های عرش بالا رفته و سریر ولایت را به عطر وجودی خود آراسته اند، تا او بیاید و بر تکیه گاه پوشیده از رازقی آن تکیه زند. درون کعبه چه غوغایی است امروز! ملائک، بال در بال گستره آسمان ها را پوشانیده اند و جبرائیل و میکائیل و اسرافیل حلقه خانه کعبه شدند تا پر به نور وجود او بسایند! طنین نام او هلهله شادی ملائک است. جام های افلاکی عاشقان به سوی او می آیند و گیسوان سیاه شب به یمن وجود او گل خنده های نقره ای را در میان آبشار آسمانی اش تقسیم می کند؛ چرا که امشب علی (ع) می آید!...


و جمعه چه شکوهی دارد و این جمعه شکوهی دیگر!... 13 رجب سال سی ام از عام الفیل! آسمانیان طبق طبق نور می آوردند، آن گاه که دیوار کعبه شکافته شد و فاطمه بنت اسد قدم به درون کعبه نهاد که علی اعلی خانه خویش را از برای قدوم مبارک او آماده کرده بود ... و او آمد که نام خود را از خدا گرفته بود و آمده بود تا بت های خانه را در هم بشکند و بر پشت بام آن ندای یگانگی و توحید ذات مقدس خدای تعالی را سر دهد و او را تقدیس کند و فریاد حق طلبی اش را از میان کفرها و نفاق به گوش جان های عاشقان برساند و پرواز شور آفرین کبوتران عشق را جانی تازه بخشد.


 معشوق خدا


آسمانیان همه از شراب عشق علی (ع) نوشیده اند و لب از جام وصال او تر کرده اند و اینکه زمنیان را فرصتی است تا در چشمه جوشان معرفت او تن بشویند و به نور وجودی او رخ برگشایند؛ او که معشوق خداوند است و محمد (ع)، در خانه خدا، خانه عشق و شوریدگی پا به عرصه خاکی نهاد. او علی است و خدایش اعلی. او که مهتاب سپیدی رویش را از او دارد و کوچه ها همه بی قرار اویند و پنجره ها در انتظار قدوم مبارکش. او که چشمانش همه حدیث و اعجاز است و نگاه هستی بخشش پیاله جان ها را از شور زندگی، عشق و شیدایی لبریز می کند؛ او معشوق خداست.


 طبیب دردمندان


یاس ها و نرگس ها در بی کران های گذرگاه هستی، عرشیان و زمینیان را در هاله ای از عطر و رویا می برند؛ چرا که عطر وجودشان را از وجود علی (ع) به ودیعت گرفته اند! آب های همه دریاها از انعکاس نام او می درخشند و می خندند و نسیم های بهاری، در وزش لابه لای شاخ و برگ های بیدهای مجنون نام او را زمزمه می کنند و نغمه خوش طنین نام اوست که این گونه بلبلان عاشق را به ترنم در آورده است و بهشت برای خاطر او تمام زنبق هایشان را نثار زمینیان کرده است! او علی است؛ طبیبی که هر کجا که لازم باشد بر زخم ها مرهم می نهد و دل های نابینا و گوش های ناشنوا و زبان های بی کلام را درمان می کند. او علی (ع) است که غفلت و نادانی و حیرت و سرگردانی را معالجه و روشنی های حکمت و عرفان را تقدیم دل ها و جان های تشنه عاشقان الهی می کند.


 مردی از تبار نور


مردی می آید از تبار نور، از تبار عاشقان و شوریدگان. مردی که محمد (ص) از گل خنده های نگاه او نشاط می یابد و ابوطالب در نیمه شب های بیداری دل، با او راز دل می گوید و فاطمه بنت اسد باغ چشمانش را به روی او می گشاید تا گل شادمانی را آبشار لبخند او شکوفا کند. مردی که طلوع مهرانگیز نگاهش دیگر بار حلاوت وصال و عشق را در چشمه لایزال به جان پاکان می نوشاند و پیاله حیات عاشقان از نگاهش لبریز می شد. علی، فصیح ترین شعر حیات و زیباترین آواز آفرینش بود.





سیدمهدی سبزیان ::: دوشنبه 86/6/12::: ساعت 1:46 عصر

 

میلاد یگانه منجی بشریت


 حضرت ابا صالح المهدی (عج)


 را به تمام منتظران آن حضرت مبارک باد


 



 



 



 





سیدمهدی سبزیان ::: یکشنبه 86/6/11::: ساعت 11:25 صبح

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 2


بازدید دیروز: 3


کل بازدید :114477
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
 
 
>>لینک دوستان<<
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت آموزش وپرورش ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احنر ناحیه 4مشهد
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
خبرگزاری دانش آموزی پانا
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
سایت دانلود کلیه کتاب های درسی ابتدایی، راهنمایی ، دبیرستان و...
سایت کارشناسی هلال احمر ناحیه 4مشهد
 
>>اشتراک در خبرنامه<<
 
 
>>طراح قالب<<